woensdag 17 februari 2010

rond het weekendhuis

De eerste twee dagen zijn altijd voor de basis-regel-zaken gereserveerd: auto's , internet, mob telefoon aanschaffen en eten kopen. Afspraken worden gemaakt met de klanten om de schilderijen op te halen. De restauratie spulletjes worden gereed gemaakt, tafels en ezels neer gezet. Het werk kan beginnen. Het aller belangrijkste is wel om bij Josée Thissen langs te gaan zij was het die in 2003 als eerste contact met me opnam namens Landhuis Bloemhof. Aan het einde van de dag is er tijd voor ontspanning.

The first two day are reserved for practical stuff as car's, internet, cell phone and food. I never forget to bring a visit to Josée Thissen, who contacted me in 2003 to restore paintings for Landhuis Bloemhof. Always a beautiful sunset and a glass of whine to relax and get rid of a yet lag.

1 opmerking:

 1. Hee zusje , ziet er wel mooi uit daar.
  Heb je onlangs nog mail of sms gehad uit dit kut land ???
  Kijk ff of je de mogelijkheid hebt om iets naar de Esweg te krijgen , weet niet hoe duur het is om te bellen of dat je eventueel collect kan maar laat je ff horen bij moeders.
  Met Pa gaat het redelijk de goede kant op , beetje bij beetje komt hij beter bij zijn eigen ik maar heeft soms nog een warrig verhaal en kan `s avonds weer niet goed slapen dus houd hij de zusters lekker bezig.
  Mail me ff als je geen andere mogelijk hebt dan zorg ik wel dat ze het leest , maar persoonlijk lijkt me wel iets beter. ( tuttexl@versatel.nl ) Groet`n uut het mooie Goor.

  BeantwoordenVerwijderen