woensdag 24 februari 2010

Het school uniformJanneke heeft een heus school uniform, het is niet zo formeel als op andere scholen. Toch is ze er erg trots op. Iedere ochtend doet ze dit T-shirt aan naar school. De school begint om 8 uur en om 1 uur mag ze al weer naar huis. De rest van de dag is ze vrij. Mag ze gaan spelen met de buurjongen aan de steiger, lekker zwemmen of steentjes in het water gooien.

for the first time in her life Janneke has a uniform, a red T-shirt. As you can see she is very proud of it. In Curacao school time is only during the early hours, from 8 till 13. After that she can swim or play with her friends.

5 opmerkingen:

 1. Hai janneke,
  wat zie je er mooi uit!
  Dikke kus van je nichtje Britt

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dag Janneke
  Dat rood staat jou prachtig. Eens wat anders dan rose he?
  Heb je al leuke vriendinnetjes op school?
  tot de volgende keer
  oma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hi allemaal,
  We zijn weer terug in het koude NL. Wel wennen hoor. Loek mist Janneke wel 'n beetje en wil graag met haar uit eten (hi hi) als jullie weer in NL zijn. Ze hadden het ook zo leuk met z'n 2-en op de steiger. Ook vraagt hij of ze goed voor Arie wil zorgen. Maar ik neem aan dat dat wel zal lukken
  Gr. Karien, Alec en Loek.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ja ootje wat geweldig he! precies en ik denk dat zo'n ervaring haar een hoop leert! moet verplicht worden gesteld, wat jij!
  zie haar rapport dat ik net heb gelist
  een plaatje.

  BeantwoordenVerwijderen